100 jaar historie

Een hecht familiebedrijf
sinds 1926

Alle toonaangevende merken onder één dak. Een nieuwe winkel, maar wel dezelfde gedachte. Alle merken overzichtelijk naast elkaar – althans, alle toonaangevende merken. Makkelijk, overzichtelijk en in alle rust te testen, zodat jij met het beste bed voor jou vertrekt.

Over ons familiebedrijf

Een visie die nooit verandert

Al bijna 100 jaar is familie Sonnemans aanwezig in Someren met haar winkels, vakmanschap en vooral ambacht. Er is in het verleden veel verkocht, maar vanaf 1998 zijn we voortgezet als woonwarenhuis door de 3e generatie, waaronder de huidige eigenaar Paul Sonnemans. Sinds 2012 ligt de focus op op slaapproducten. Maar één ding is nooit veranderd: we helpen mensen met kwaliteitsproducten.

Onze Droom Groot belofte

Paul Sonnemans

Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit, dat hebben wij al voor je gedaan.”

Al 100 jaar lang staat Sonnemans garant voor producten van hoge kwaliteit. De bedden, boxsprings en de hele collectie die we aanbieden zijn daar ook op geselecteerd. Wij hebben alleen merken in ons assortiment die onze visie delen.

Een familiebedrijf met een rijke geschiedenis

In 1926 vestigde opa Jan Sonnemans zich in de “Boterfabriek” in Someren. In de loop der jaren ontstond hier Sonnemans Warenhuis, dat door de komst van de 2e generatie werd uitgebouwd tot een grote onderneming in handel en ambacht. Destijds verkochten we van alles en na een tijd werden ook bedden onderdeel van het assortiment. Door het succes van de verkoop van bedden, ontstond een eigen bescheiden beddenafdeling binnen het warenhuis. In 2012 werd de fabriek, waar ons bedrijf al die tijd heeft gezeten: ‘Sonnemans de slaapfabriek’. Vanaf 2023 zijn we veranderd van locatie, dus tegenwoordig heten we gewoon: ‘Sonnemans’. Maar de visie en het enthousiaste en vakkundige team zijn gebleven.

Altijd het juiste A-merk bed voor jou