Sinds 1926 solide familiebedrijf Gevestigd in een unieke monumentale fabriek Alle grote merken onder een dak

Betaalmethodes


Sonnemans.nl biedt verschillende betaalmethodes. U kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Paypal
  • IDeal
  • Creditcard
  • Rembours

PAYPAL

Betalen op Sonnemans.nl met Paypal betekent dat u uw creditcard niet bij de hand hoeft te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig om onnodig veel gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen. Om van deze Paypal gebruik te kunnen maken, dient u zich te hebben geregistreerd bij Paypal. Voor betalingen met Paypal rekent Sonnemans.nl geen extra kosten.

IDEAL

IDeal is een samenwerkingsverband van verschillende banken. Met IDeal kunt u snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
Bankiert u bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heeft u toegang tot iDEAL. Voor betalingen met IDeal rekent Sonnemans.nl geen extra kosten.

CREDITCARD

Indien u uw bestelling op Sonnemans.nl  wilt betalen met creditcard, kunt u kiezen uit Visa en Mastercard.
Sonnemans.nl rekent geen extra kosten voor het betalen met creditcard. Het is wel mogelijk dat uw creditcard aanbieder u kosten in rekening brengt.

REMBOURS

Bij bestellingen die, afhankelijk van hun grootte en gewicht, via PostNL verstuurd kunnen worden, kunt u kiezen voor de betaalmethode “onder rembours”.
De kosten die PostNL rekent zijn minimaal €18,35. Bij Sonnemans.nl betaalt u bij bestellingen minder dan €50,- een bedrag voor de verzendkosten van €4,95 en indien u voor rembours kiest, €10,00 extra voor de kosten voor deze betaalmethode.