U doet toch ook geen katoenen shirt aan, wanneer u gaat sporten!

Nieuws

Deze opmerking kregen we hier aan tafel van de directie van Kreamat. Een belgisch familiebedrijf, uit Bilzen. Kreamat werkt namelijk met een bijzondere tijk, een ander woord voor de matrashoes. Want u wilt niet weten hoeveel mensen iedere nacht last hebben van de hitte. Door een te hoge lichaamstemperatuur vallen we namelijk niet tot erg slecht in slaap en slapen we stukken onrustiger gedurende de nacht.

In de tijk zit een Thermo-gel finish. Deze THERMO-GEL FINISH werkt alleen bij de aanwezigheid van temperatuur en vochtigheid. Alleen onder invloed van deze 2 factoren, temperatuur en vochtigheid, treedt deze in werking. Maar hoe werkt dit dan, welnu:

THERMOGEL staat voor het principe “cooling on demand”. Indien koeling van de matras gewenst is (dit is wanneer de temperatuur en vochtigheid oploopt) gaat Thermogel werken. Thermogel heeft een blijvend verkoelend effect van 3-4 graden indien de temperatuur/vochtigheid aanhoudt. Loopt deze terug, dan stopt het koeleffect. Even simpel als doeltreffend. Kreamat zet hiermee de trend. Bekijk deze matrassen eens, want ze liggen ook nog eens heel erg lekker. Door de verschillende kernen en hardheden is er altijd een passend bij uw lichaamsbouw, gewicht en voorkeur.

https://www.sonnemans.nl/productcategorie/matrassen/?filter_merk=kreamat

Altijd het juiste A-merk bed voor jou