Welkom bij Sonnemans!

Een hecht familiebedrijf

Sonnemans is sinds 1926 een echt familiebedrijf dat garant staat voor kwaliteit. Wat dat betreft zijn we in de afgelopen 100 jaar niet veranderd. Samen zorgen we ervoor dat jij iedere dag uitgerust wakker wordt, zodat je het meest uit je dag kunt halen.

Droom groot

Ons team van vakmensen

Ontmoet ons team van experts, dat dagelijks voor je klaar staat om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Al onze producten zijn van A-merken en dus van topkwaliteit, maar de expertise van ons team is het meest waardevol. Wij hebben jouw ideale bed en helpen je graag met zoeken.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Paul Sonnemans

Wij nemen graag de tijd om jou te leren kennen, zodat we jouw wensen en behoeften op een rijtje kunnen zetten”

Zo vinden wij samen wat écht bij jou past en dat vinden we wel zo belangrijk. Op die manier verzekeren we je dat je nieuwe bed op boxspring van hoge kwaliteit is, maar ook dat je er zeker blij mee zult zijn. Zo geniet je van een goede nachtrust.

Een assortiment met A-merken

Bij Sonnemans vind je alle toonaangevende merken onder één dak. Dat betekent dat alle producten van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast zijn we een merkonafhankelijke winkel, waardoor je altijd een eerlijk advies krijgt. Zo neem jij het beste product voor jou mee naar huis.

Ons A-merk assortiment
serta ligne

Goede vraag, passend antwoord

Waar bevindt de Sonnemans showroom zich?

Met een exclusieve showroom is er genoeg ruimte voor jouw slaapwensen. Heel veel producten zijn in het echt te testen met daarbij gratis advies van onze slaapspecialisten. Sonnemans Showroom Witvrouwenberg 13 5711 CN Someren

Wanneer is de showroom geopend?

Openingstijden Maandag 13.00 - 17.00 Dinsdag 10:00 - 17:30 Woensdag 10:00 - 17:30 Donderdag 10:00 - 17:30 Vrijdag 10:00 - 17:30 Zaterdag 10:00 - 17:00 Zondag Gesloten

Kan ik zo de showroom inlopen of moet ik een afspraak maken?

Je kunt de showroom altijd zo inlopen wanneer we geopend zijn. Er zit altijd een team van slaapexperts voor je klaar om je te helpen. Om zeker te weten dat we meteen tijd voor je hebben, kun je van tevoren ook een afspraak maken. Zo weet je zeker dat we voldoende tijd voor je vrij hebben gemaakt.

Altijd het juiste A-merk bed voor jou