Sinds 1926 solide familiebedrijf Gevestigd in een unieke monumentale fabriek Alle grote merken onder een dak

Faq


KAN IK UW SHOWROOM BEZOEKEN?

Natuurlijk. De webshop van Sonnemans.nl komt voort uit Sonnemans De Slaapfabriek. De basis voor het familiebedrijf is reeds in 1926 gelegd.
Onze winkel is gevestigd in Someren, Noord-Brabant. De familie Sonnemans heeft een lange historie van handel drijven en vervult al 90 jaar een adviserende rol voor de regio Helmond, Eindhoven en Weert, maar ook ver hierbuiten.

Ons bezoekadres is:

Loovebaan 1-3
5712 JV  Someren

Onze contactgegevens zijn:

Sonnemans De Slaapfabriek        

Kerkstraat 30
5711 GW Someren (Nb.)
T +31 (0)493 890 100
E info@sonnemans.nl

Openingstijden

ma:  op afspraak
di:    10.00 uur – 17.30 uur
wo:  10.00 uur – 17.30 uur
do:   10.00 uur – 17.30 uur
vrij: 10.00 uur – 20.00 uur
za:   10.00 uur – 17.00 uur
zo:   Gesloten (uitgezonderd koopzondagen)

 

HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK EEN REACTIE KRIJG OP MIJN VRAAG?

Bij Sonnemans.nl streven wij ernaar om u op de kortst mogelijke termijn antwoord te geven op uw vraag. Dit houdt in dat wij (op werkdagen) binnen 24 uur trachten te reageren. Natuurlijk kan het voorkomen dat wij navraag moeten doen bij onze leverancier. Als dit het geval is, brengen we u hiervan op de hoogte, zodat u weet dat we uw vraag aan het behandelen zijn

IK HEB EEN AANBIEDING GEZIEN EN WIL GRAAG GEBRUIK MAKEN VAN HET PRIJSVOORDEEL, ECHTER, IK HEB HET PRODUCT PAS OVER ENKELE MAANDEN NODIG, WAT NU?

Vanzelfsprekend; we begrijpen dat u graag gebruik wilt maken van onze aanbiedingen, maar het kan voorkomen dat u niet meteen het product nodig heeft. Een veelgehoorde reden hiervoor is dat uw aan het verbouwen bent of gaat verhuizen en de spullen gewoon even nog niet kwijt kunt. Wanneer u koopt tegen actieprijzen, bewaren wij uw aankoop tot moment van uitlevering. We hebben een groot magazijn in Someren waar uw spullen veilig kunnen worden opgeslagen. Informeer naar de voorwaarden.

WELKE VERZEND- EN MONTAGEKOSTEN WORDEN ER BEREKEND?

Vanaf €50,- worden onze producten kosteloos verzonden of bezorgd door onze eigen bezorgdienst.
Bepaalde producten worden gratis voor uw gemonteerd. Wij zullen dit duidelijk vermelden in de omschrijving van het desbetreffende product.
Bij bestellingen tot €50,- rekenen wij verzendkosten van €4,95. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten zoals dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen.
Voor artikelen uit onze outlet gelden andere, specifieke bezorg- en montagekosten. Hier informeren wij u graag per specifiek artikel over.

OP WELKE MANIEREN KAN IK BETALEN?

Bij Sonnemans.nl bieden wij verschillende betaalmethoden aan. U kunt bij ons online betalen met Paypal, IDeal, Visa of Mastercard en achteraf betalen via “Betaal na ontvangst”. Deze manier van betalen wordt gebruikt voor kleinere bestellingen zoals bijvoorbeeld dekbedovertrekken en kussens. Deze worden dan met PostNL verzonden.
Indien u een product bestelt zoals een matras of een boxspring en u wilt betalen bij aflevering, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Onze bezorgers hebben een mobiele pinautomaat en wisselgeld bij zich voor contante betalingen.

IS HET VEILIG OM OP SONNEMANS.NL TE BESTELLEN?

Als u bij Sonnemans.nl uw gegevens verstuurd, zoals bij het plaatsen van een bestelling of het versturen van een vraag via het contactformulier, worden uw gegevens versleuteld via een SSL verbinding. Op deze manier zorgt Sonnemans.nl er voor dat fraudeurs uw gegevens niet aankunnen. Voor het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van de diensten van Multisafepay. Natuurlijk maken zij ook gebruik van een beveiligde SSL verbinding. U herkent een SSL verbinding aan het slotje in de adresregel en het feit dat een beveiligde pagina begint met https:// in plaats van http:// bij een standaard webpagina. De toevoeging “s” staat voor “secure” wat in het Nederlands beveiligd betekent.