Sinds 1926 solide familiebedrijf Gevestigd in een unieke monumentale fabriek Alle grote merken onder een dak

Garantie


Wanneer u een product bij Sonnemans.nl besteld, mag u verwachten dat het product datgene is of moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Op onze producten is de wettelijke garantie van toepassing.
Daarnaast bieden wij op onze producten een garantie van in totaal 3 jaar, zelfs op producten waarvoor de fabrikant slechts 2 jaar garantie biedt. Deze door ons geboden garantie doet overigens geen afbreuk aan de wettelijke rechten van u als consument. Deze service bieden wij, doordat wij zijn aangesloten bij CBW-MITEX.  Verder gelden er bij specifieke producten/merken aanvullende garanties vanuit de fabrikant. Wilt u meer informatie over de garantieperiode van een specifiek product, dan kunt u een email sturen naar info@sonnemans.nl. Wij zullen u dan op korte termijn hierover informeren.

Om een klacht met betrekking tot een garantie geval zo goed mogelijk in behandeling te kunnen nemen, adviseren wij u om de factuur met ons bestelnummer goed te bewaren.

Voor meer informatie betreffende het indienen van een klacht, verwijs ik u naar onze klachtenprocedure: https://www.sonnemans.nl/klacht