Combispring matrassen

Combispringmatrassen hebben een unieke kern die bestaat uit een goed ventilerend schuim waarin met de hand honderden veren zijn geplaatst. 

Een aantal voordelen van combispringmatrassen:

  • Uitstekende ventilatie
  • Stabiele ligging en een actieve ondersteuning
  • Geen harde randen, dus over de gehele breedte en lengte hetzelfde prettige ligcomfort
  • Unieke combinatie

 

Uitstekende ventilatie

Door het gebruik van een goed ventilerend schuim waarin met de hand honderden veren worden geplaatst biedt dit matras een uitstekende ventilatie.

Stabiele ligging en een actieve ondersteuning

Door de unieke combinatie van een volle kern met veren zorgt dit matras voor een stabiele ligging en een actieve ondersteuning. Niet te hard, niet te zacht. Door te werken met verschillende veerdiktes krijgt uw lichaam altijd in iedere zone de juiste ondersteuning. Doordat een combispringmatras geen harde randen heeft biedt dit matras over de gehele breedte en lengte hetzelfde prettige ligcomfort.

Unieke combinatie

In de combispringmatras worden alle pluspunten van de beste matrassoorten bij elkaar gebracht. Zo profiteert u van alleen maar goede eigenschappen. het combispringmatras is buigzaam en actief ondersteunend zoals een pocketveringsmatras. Soepel en behaaglijk als latex en duurzaam en uitstekend ventilerend als een Bonell.

Vorige artikel Volgende artikel

Altijd het juiste A-merk bed voor jou