Sinds 1926 solide familiebedrijf Gevestigd in een unieke monumentale fabriek Alle grote merken onder een dak

AUPING MATRASSEN


Auping maakt gebruikt van een doordachte laag-voor-laag opbouw van de matrassen, waardoor u deze niet meer hoeft te draaien of te keren. Dit resulteert in een uiterst stabiele lighouding en lange levensduur. In combinatie met de Auping AVS spiraalbodem kiest u voor het best ventilerende slaapsysteem op de markt. Ook dit verlengt de levensduur van de matrassen aanzienlijk en zorgt voor een fris en gezond slaapklimaat.

auping inizio

AUPING INIZIO

Basismatras van Auping: 3 comfortzones voor ondersteuning.
Latex comfortlaag: zacht en veerkrachtig liggevoel.
Verkrijgbaar in 3 hardheden.

auping adagio matras

AUPING ADAGIO

Een veerkrachtig matras met 5-zones voor optimale ondersteuning. Latex Perfo comfortlaag, zacht, veerkrachtig en ventilerend. Verkrijgbaar in 5 hardheden.

auping cresto matras

AUPING CRESTO

Perfect ondersteunend en veerkrachtig matras met 5-zones en zachte schouderzone. Extra ventilerende latex Pura comfortlaag. Verkrijgbaar in 5 hardheden.

auping maestro matras

AUPING MAESTRO

Veerkrachtig matras met dubbele ondersteunende schouderzone. Hierdoor krijgen je schouders meer ruimte. Dit vermindert de weerstand op je schouders. Verkrijgbaar in 5 hardheden.

auping vivo matras

AUPING VIVO

De meest verrijkte en veerkrachtige matras met dubbele ondersteunende schouderzone en een aparte, drukverlagende heupzone. Met ingebouwde temperatuurregulatie. Verkrijgbaar in 5 hardheden.

Start chat
Goedendag! Kunnen wij u helpen? Stel uw vraag gerust via WhatsApp!
Powered by