Sinds 1926 solide familiebedrijf Gevestigd in een unieke monumentale fabriek Alle grote merken onder een dak

BOXSPRINGS


De boxsprings van het Belgische merk Kreamat zijn uniek in hun soort. De gepatenteerde Kreamat schouder-techniek zorgt ervoor dat het lichaam in zijn natuurlijk houding wordt aangestuurd. U kunt het aparte schoudercompartiment aanpassen van harder naar zachter, of er zelfs helemaal uitnemen voor extra ruimte bij de schouderzone. De Molto, Argos en Lyfos boxsprings zijn echte design boxsprings. De Molto boxspring is zelfs verkrijgbaar met 4 motoren per boxspringbak, waardoor u de bodem helemaal naar eigen wens in kunt stellen.

SPARTA

Prachtige design boxspring voorzien van gepatenteerde schouderzone, die naar uw wens aan te passen is. Verkrijbaar in een vlakke, en 2-motorige elektrisch verstelbare versie.

SPARTA HOOG

Kreamat Sparta boxspring, met hoog kastmodel hoofdbord. Hiermee heeft u de mogelijkheid om uw badjassen en persoonlijke items geordend bij uw bed op te bergen. Voorzien van verstelbare schouderzone in de boxspring.

MOLTO

Sta versteld van het ultieme samenspel van techniek en design in dienst van optimaal comfort. Verstel je multifunctionele Molto zelf naar je eigen slaap-of relaxwensen en geniet van dit vernieuwende concept van flexibiliteit.

LYFOS

Slaap geborgen en voel je geruggen-steund. In een sensuele schelp van comfort en functionaliteit. Het hoofdeinde is niet enkel uniek intiem vormgegeven, het leunt ook lichtjes naar achter, zodat rechtop zitten in je Lyfos-bed een genot is.