Sinds 1926 solide familiebedrijf Gevestigd in een unieke monumentale fabriek Alle grote merken onder een dak

M LINE BOXSPRINGS


De M Line Boxspring, een geïntegreerd slaapsysteem.

M Line introduceert 4 boxsprings die zijn uitgerust met een hybride techniek, dezelfde techniek die u van de matrassen kent. Het resultaat? Een samenwerking tussen boxspring en matras die perfecte ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en ventilatie naar een nog hoger niveau tilt. Comfort dat zich niet alleen ’s nachts terugbetaalt, maar ook overdag.

INTENSE

De   M Line Intense boxspring heeft een prachtige klassieke uitstraling, maar van binnen is deze boxspring hypermodern. Net als uw matras is de Intense namelijk uitgerust met de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch traagschuim. Dat maakt de Intense tot een bedbodem die optimaal samenwerkt met uw M Line matras.

SUPERIOR

De M Line Superior bewijst dat een slank design volledig topcomfort kan bieden. Door de toepassing van een revolutionair frame met mini pocketveren is de hoogte teruggebracht tot slechts de helft van een gewone boxspring. De Superior onderscheidt zich niet alleen door het slanke design, maar ook door een superieure ondersteuning.

MULTI MOTION

De vernieuwde M Line Multi Motion is ontworpen om de hybride eigenschappen van de M Line Cool Motion matrassen te versterken. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop een 7-zone minipocketvering. Ook het design is vernieuwd en of u nu voor robuust, klassiek of modern gaat, het is allemaal mogelijk.