Sinds 1926 solide familiebedrijf Gevestigd in een unieke monumentale fabriek Alle grote merken onder een dak

M LINE MATRASSEN


Er is een reden dat mensen met fysieke klachten vaak voor een M Line matras kiezen. M Line traagschuim matrassen hebben namelijk een bijzondere elastische samenstelling die zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. De optimale drukverdeling zorgt voor een perfecte ondersteuning en een betere bloedsomloop tijdens de slaap, waardoor onrustig draaien en zoeken naar de goede houding tot het verleden behoort. M Line; Sleep well, move better.

iSM III

M Line ISM 3 matras, het instapmodel met de unieke drukverlagende eigenschappen van het visco-elastisch traagschuim met  het opencellige iSM gel, voor optimale ventilatie en comfort. Verkrijgbaar vanaf €786,-.

iSM IV

M Line ISM 4 matras, de stevigere uitvoering van de iSM 3 matras. Uitgevoerd met gepatenteerde schokdempers in de heupzone, voor extra ondersteunig waar je dat het meeste nodig hebt. Vanaf €861,-

iSM V

ISM 5 matras, een hybride matras, met het ultieme drukverlagende traagschuim met iSM-gel én 7-zone pocketvering. Door de pocketvering is de drukverdeling van dit matras nog optimaler. Vanaf €1011,-

iSM VI

M Line ISM 6 matras, de stevigere uitvoering van de iSM 5 matras. Uitgevoerd met 7-zone pocketveren, stevigere visco-onderlaag én extra schokdempers in de heupzone. Verkrijgbaar vanaf €1086,-

iSM VII

M Line ISM 7 matras, de zachtere uitvoering van de HYBRID Premium matrassen. De nieuwste ontwikkeling van M Line. Een matras met pocketveren en gezoneerde schuimballen, voor extra ondersteuning. Vanaf €1236,-.

iSM VIII

De M Line ISM 8 matras. De zwaardere uitvoering van de iSM 7. Voorzien van een stevigere fundatiepocket en hardere tussenlaag van schuimballen die zorgen voor extra dynamische ondersteuning. Verkrijgbaar vanaf €1311,-.

Slow Motion YOU

De M Line Slow Motion YOU, het matras dat alleen u past!
Aan de hand van een gepersonaliseerde meting, ontwikkeld door het Proschlaf Institut, worden uw persoonlijke waardes en wensen in het meetprogramma geladen. Door een meting waarbij u op een matras ligt, wordt er een uniek matras voor u samengesteld. Uw lichaam verandert in de loop der tijd, de M Line Slow Motion YOU is naderhand aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur.