Sinds 1926 solide familiebedrijf Gevestigd in een unieke monumentale fabriek Alle grote merken onder een dak

M LINE MATRASSEN


Er is een reden dat mensen met fysieke klachten vaak voor een M Line matras kiezen. M Line traagschuim matrassen hebben namelijk een bijzondere elastische samenstelling die zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. De optimale drukverdeling zorgt voor een perfecte ondersteuning en een betere bloedsomloop tijdens de slaap, waardoor onrustig draaien en zoeken naar de goede houding tot het verleden behoort. M Line; Sleep well, move better.

iSM III

Als basis heeft de Slow Motion 3 een opencellig stevig HR-schuim. De basislaag van dit schuim is geprofileerd en goed gezoneerd. Hierdoor ervaart u optimale ondersteuning en uitstekend slaapcomfort. Dit speciale schuim zorgt in combinatie met de unieke Clima Support laag van M line voor optimale ventilatie en warmteafvoer. Bovendien zijn de insnijdingen in de toplaag van een Slow Motion 3 matras per zone verschillend. Hierdoor wordt de druk evenredig verdeeld over uw gehele lichaam. Verkrijgbaar vanaf €949,-.

iSM IV

De Slow Motion 4 heeft een stevig opencellig HR-schuim als basis. Deze schuimlaag is in de kern geprofileerd en goed gezoneerd. Dat zorgt ervoor dat u uitstekende ondersteuning en ultiem slaapcomfort ervaart. Combineer deze schuimlaag met de innovatieve Clima Support laag van M line en het resultaat is een matras met optimale ventilatie. Daarnaast zijn de insnijdingen van de toplaag in een Slow Motion 4 matras erg uniek. De insnijdingen verschillen namelijk per zone. Hierdoor wordt de druk evenredig verdeeld. U ervaart ondersteuning over uw gehele lichaam tijdens de nachtrust. Vanaf €949,-

iSM V

Zo beschikt een M line Slow Motion 5 matras over een 7-zone pocketvering. Dat houdt in dat de pocketveren verdeeld zijn over zeven verschillende comfortzones. Deze zones zorgen er stuk voor stuk voor dat uw lichaam op de juiste plaatsen optimale ondersteuning ervaart. Met een M line Slow Motion 5 matras kunt u rekenen op uitstekende drukverdeling door het opencellige visco-elastisch schuim met inkepingen. Verder is een Slow Motion 5 matras uitgerust met Body Adapt profilering. Deze betere zonering bevordert het herstel van uw spieren en gewrichten tijdens de nachtrust. Dankzij een goed slaapklimaat zult u overdag beter presteren. Vanaf €1249,-

iSM VI

M Line ISM 6 matras, de stevigere uitvoering van de iSM 5 matras. Uitgevoerd met 7-zone pocketveren, stevigere visco-onderlaag én extra schokdempers in de heupzone. Verkrijgbaar vanaf €1249,-

iSM VII

M Line ISM 7 matras, de zachtere uitvoering van de HYBRID Premium matrassen. De nieuwste ontwikkeling van M Line. Een matras met pocketveren en gezoneerde schuimballen, voor extra ondersteuning. Vanaf €1549,-.

iSM VIII

De M Line ISM 8 matras. De zwaardere uitvoering van de iSM 7. Voorzien van een stevigere fundatiepocket en hardere tussenlaag van schuimballen die zorgen voor extra dynamische ondersteuning. Verkrijgbaar vanaf €1549,-.

Slow Motion YOU

De M Line Slow Motion YOU, het matras dat alleen u past!
Aan de hand van een gepersonaliseerde meting, ontwikkeld door het Proschlaf Institut, worden uw persoonlijke waardes en wensen in het meetprogramma geladen. Door een meting waarbij u op een matras ligt, wordt er een uniek matras voor u samengesteld. Uw lichaam verandert in de loop der tijd, de M Line Slow Motion YOU is naderhand aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur.