Sinds 1926 solide familiebedrijf Gevestigd in een unieke monumentale fabriek Alle grote merken onder een dak

MÉRENS BOXSPRINGS


De boxsprings van het Nederlandse merk Mérens zijn natuurlijk van de allerhoogste kwaliteit. Met de nadruk op natuurlijk. In de matrassen en topdekmatrassen zijn natuurlijke materialen gebruikt zoals paardenhaar, Texelse schapenwol, latex, kamelenwol, hennep en biologische ongebleekt katoen. Het slaapsysteem is opgebouwd uit een uiterst luxe en duurzame boxspring, met maar liefst 25 jaar garantie op veer- en constructiebreuk. U kunt uw boxspringcombinatie naar eigen wens samenstellen. U heeft  hierbij de keuze uit 6 verschillende matrassen, 3 verschillende topdekmatrassen en 6 uiterst luxe afgewerkte hoofdborden.

REMBRANDT

De naam Rembrandt roept associaties op met de rijke Bourgondische levenswijze. Rijk is ook een begrip dat naadloos past bij dit fraaie, comfortabele bed. De Mérens Rembrandt is met zijn gecapitonneerde hoofdbord een klassiek model, dat rustiek oogt. Een perfect stuk voor in de romantische slaapkamer, maar het zal ook in een moderne setting niet mistaan.

MONDRIAAN

Vrijwel niets is voor eeuwig, al gaat de levensduur van Mérens bedden een heel eind in die richting. Vandaar dat de designers van Mérens vooruitkijken, u wilt immers niet uitgekeken zijn op uw bed als slechts een kwart van de levensduur is verstreken. De Mérens Mondriaan is ontworpen vanuit die gedachte. Het model is een strak en stijlvol geheel dat de tand des tijds goed gaat doorstaan en ook in de toekomst nog een moderne indruk zal maken.

DE RUYTER

Mérens De Ruyter is een bed waar u op reis met heel uw hart naar terug verlangt. Het heeft een vorstelijk formaat en is afgewerkt met dubbele stiknaden, die het bed extra cachet geven. In alles ademt de Mérens De Ruyter luxe en comfort. Het bed past uitstekend in de slaapkamer met een wat meer rustiek karakter, maar het misstaat ook zeker niet in een modern-tijdloos interieur.

VAN AMSTEL

Zoals de naam al duidelijk maakt is ook dit Mérens bed van Nederlandse makelij. De Mérens Van Amstel heeft een landelijke uitstraling en is vervaardigd uit luxe stoffen die zorgen voor een aangenaam gevoel. Het hoofdbord is licht gecapitonneerd, wat bijdraagt aan het tijdloze karakter van het design.

VERMEER

De Mérens Vermeer is een proeve van Hollands meesterschap. Deze nonchalant gestoffeerde bedcombinatie oogt modern en zacht en doet dat over pakweg tien jaar ongetwijfeld nog steeds. Net als alle Mérens bedden is het Nederlands handwerk met gebruik van de beste materialen voor ongeëvenaard comfort.

VAN HEEMSKERK

Binnen het Mérens assortiment is dit het meest strakke design. Het bestaat uit een dubbel geveerde box – een boxspring waarin de matras al is verwerkt – waardoor u slechts één dubbeldikke laag ziet. De Mérens van Heemskerk is in alles harmonieus, gelijkmatig en zacht. Het past uitstekend in een modern interieur, al dan niet in een spannend contrast met ruwe en onafgewerkte materialen.