Sinds 1926 solide familiebedrijf Gevestigd in een unieke monumentale fabriek Alle grote merken onder een dak

NORMA BOXSPRINGS


Gebaseerd op de combispringtechnieken, bouwt Norma al jarenlang mooie, goede boxsprings. Met vering over de gehele breedte onderscheiden deze boxen zich ten opzichte vele anderen, immers een combispringbodem of matras heeft geen “zijkanten”.  Met ’n sterke prijs-kwaliteitsverhouding, comfortabel en duurzaam. Met Norma haalt u zekerheid in huis. We vertellen u graag meer over het mooie veersysteem Combispring.

Norma 1884 elektrisch verstelbaar

Norma is opgericht in 1884, ter ere van hun lange historie leveren zij een complete, volledig elektrisch verstelbare boxspring met pocketvering matrassen voor slechts €1999,-!
Per matras kunt u de hardheid bepalen, dit is afhankelijk van welke kant u boven legt. Leverbaar in de maten 140/160/180 x 200 of 210, zonder meerprijs.

Norma 1884 niet verstelbaar

Net als de verstelbare 1884, is deze vlakke boxspring uitgevoerd met luxe pocketveer matrassen, pocketvering in de boxspringbak en een uitermate comfortabele HR-koudschuim topper, met afritsbare en reinigbare hoes. De vlakke uitvoering van de 1884 kost slechts €1499,-. Leverbaar in meubelstof Unit in 5 verschillende kleuren.

norma jubileum elektrisch

Norma Jubileum elektrisch verstelbaar

Jubileumaanbieding. Combispring boxspring, luxe matras in 2 hardheden, erg fijne latex topper,  veerkrachtig en duurzaam. Afstandsbediening draadloos en een dijk van een prijs. Van 3915.- nu 2599.-. Ook verkrijgbaar met verschillende hoofd- en optionele voetborden en hoog-laag functie.

norma jubileum vlak

Norma Jubileum niet verstelbaar

Jubileumaanbieding voor wie vlak wil slapen. Dezelfde kenmerken als de elektrische variant, combispring matras, luxe latex topper en in vele actuele kleuren leverbaar, met ruime keuze uit hoofd- en voetborden. Nu van €2895,- voor een vanafprijs van slechts 1699,-

Norma Select elektrisch verstelbaar

De Timeless Select elektrisch verstelbaar, echt een klassieker van Norma. Standaard geleverd met luxe en uiterst veerkrachtige en ventilerende pulse latex splittopper.
Uitgevoerd met een 5-knik pocketveringinterieur in de bak.
Verkrijgbaar vanaf €3099,-

Norma Select niet verstelbaar

De vlakke Timeless Select, net als de elektrisch verstelbare variant een ruime keuze in hoogwaardige stoffen, en in de extra afwerkingsdetails voel je direct het Nederlandse vakmanschap. Leverbaar in diverse lengte- en breedtematen. Van €3594,- voor €2099,-

Norma Magnifique elektrisch verstelbaar

Norma Timeless Magnifique elektrisch verstelbare boxspring, de meest complete in z’n soort en Norma-kwaliteit in de ultieme vorm. Deze boxspring heeft niet alleen het befaamde Combispring interieur in de matrassen zitten, maar ook in de 5-kniks bakken!
Verkrijgbaar vanaf €3799,-

Norma Magnifique niet verstelbaar

De Norma Timeless Magnifique in de vlakke uitvoering is uitgerust met vele extra accenten zoals uitstapverlichting, hoogwaardige meubelstof, luxe achterwand, Talalay split-topper. Van design tot techniek en uitrusting ; alles is gericht op en geïnspireerd door compleet uitgerust wakker worden.
Leverbaar vanaf €2799,-

HOOG - LAAG

De elektrisch verstelbare Jubileum en Select  boxsprings kunnen voor slechts €1000,- meerprijs per ligvlak worden voorzien van een hoog-laag functie. De functie is onzichtbaar, u ziet het alleen als u het nodig heeft. Verkrijgbaar vanaf €3599,-