Sinds 1926 solide familiebedrijf Gevestigd in een unieke monumentale fabriek Alle grote merken onder een dak

MATRASSEN


40 jaar geleden heeft Norma in Boxmeer een revolutionair type matras ontwikkeld, de Combispring® matras. Een uiterst duurzaam matras wat over de gehele breedte beslaapbaar is, zonder vervelende harde gedeeltes. Dit matras combineert de voordelen van verschillende type matrassen, zonder de nadelen.

SOLARA

De Norma Combispring Solara is een ideaal matras voor mensen die graag op een stevig matras slapen, maar toch de specifieke ondersteuning van een pocketveringmatras wensen.
De Combispring biedt hierin de perfecte oplossing! Niet voor niets is dit matras als beste uit de test van de Consumentenbond gekomen in juni 2013!

De matras is stevig door de kern van koudschuim, maar individueel ondersteunend door de pocketveren, die met de hand in deze kern worden geplaatst.

Het is ook mogelijk om 2 losse kernen in 1 hoes te laten plaatsen, waarbij u ook 2 verschillende hardheden in 1 hoes kunt kiezen. De 2 losse kernen worden thermisch verlijmd, dus u heeft geen last van een eventuele naad tussen de matrassen.

BREZZA COMFOLASTIC

De Combispring® Brezza is Norma’s best ventilerende combispring matras! De matras is voorzien van een unieke combispring kern met Hecoloft® structuur. Hecoloft® kenmerkt zich door een open structuur gecombineerd met verbazingwekkende materiaalsterkte.

Het resultaat: een ultieme ventilatie en een ongekend hoog ligcomfort. Dit comfort wordt versterkt door een afdeklaag van comfolastic en staat daarmee garant voor een optimale drukverdeling.

Deze combinatie biedt op iedere plek de perfecte stabiele ondersteuning van het lichaam.

AURA 3

De Aura 3 combispring matras met softtouch schouder-zone, 7 zone matras met extra elastisch en duurzame Plush latex toplaag met een open celstructuur, een geweldig matras dat optimaal ventileert dankzij de Hecoloft®-kern en niet hoeft te worden gekeerd.

AURA 4

De Aura 4 combispring matras met soft-touch schouder én lordose zone speciaal voor de onderrug. Alle eigenschappen van de Aura 3, met nog extra uitmuntende eigenschappen. Met een toplaag van het hoogwaardige Talalay latex.