Sinds 1926 solide familiebedrijf Gevestigd in een unieke monumentale fabriek Alle grote merken onder een dak

SERTA MATRASSEN


“We make the world’s best mattress”, dat is de slogan van het Amerikaanse merk Serta. Inmiddels heeft Serta al 85 jaar ervaring in het maken van matrassen. Misschien heeft u er zelf al eens op geslapen. Bedden van Serta zijn te vinden in toonaangevende hotelketens zoals Hilton, Marriott en Waldorff Astoria hotels en het Bellagio hotel in Las Vegas. 

ROYALTY LUXURY

Superieur koninklijk slaapcomfort. De Royalty Luxury is uitgevoerd met een toplaag van Visco-foam welke een druk verlagende werking geeft aan uw lichaam.

ROYALTY EXECUTIVE

De Royalty Executive bevat een afritsbare topmatras. Voor het topmatras heeft men 4 type keuzemogelijkheden; HR Koudschuim, Visco ,Latex  en Gelfoam

ROYALTY SUPERIOR

De Royalty Superior is qua opbouw gelijk aan de Executive, maar met het verschil dat u de border van de matras uit kunt laten voeren in de door u gewenste stof.

Serta expression matras

EXPRESSION

De iSeries Expression is een matras dat de goede ondersteuning van een pocketveer combineert met een comfortabele toplaag van Gel Infused Memoryfoam. De Expression matras is voorzien van 4cm actieve Gel Infused Memory Foam, wat ervoor zorgt dat de warmte die ontstaat tijdens het slapen snel wordt afgevoerd in de matras.

PROMINENCE

De Prominence matras is voorzien van 5cm actieve Gel Infused KC8 Memory Foam. Dit schuim zorgt voor een verkoelend effect in bed wat ervoor zorgt dat de warmte die ontstaat tijdens het slapen extreem snel wordt afgevoerd in de matras. Onder deze laag bevindt zich nog een extra laag met Gel Infused Memory Foam.