Sinds 1926 solide familiebedrijf Gevestigd in een unieke monumentale fabriek Alle grote merken onder een dak

VAN CADSAND MATRASSEN


De wereld om ons heen verandert: alles wordt beïnvloed door snelle technologische ontwikkelingen. Behalve bij ons bed, waar we dertig procent van ons leven in doorbrengen! Daarom ontwikkelde Van Cadsand Sleepradar®: een innovatieve device die in uw matras wordt  geïntegreerd. En geheel contactloos uw slaap analyseert en tips geeft hoe die te verbeteren. Door aanpassingen in uw matras of in uw leefwijze. Zo haalt u het maximale uit uw nachtrust en voelt u zich fitter dan ooit! U heeft de keuze uit 4 verschillende type matrassen, elk met zijn eigen, kenmerkende toplaag.

VAN CADSAND 3si

De 3si met comfortschuim zorgt voor de juiste ondersteuning.
Door de vervangbare bovenlaag van comfortschuim past dit matras zich ’s nachts aan uw lichaam aan en zorgt voor goede ondersteuning. De 5-zone pocketvering daaronder zorgt voor optimale ventilatie.

VAN CADSAND 5si

De 5si past zich snel aan de contouren van uw  lichaam aan.
Met de geperforeerde latex afdekking en de 7-zone pocketvering kan de 5si zich snel en nauwkeurig naar de contouren van uw lichaam vorgen. Met de afritsbare en wasbare hoes kunt u altijd fris en comfortabel op uw 5si slapen.

VAN CADSAND 7si

De 7si met Pulse-latex zorgt ervoor dat u op een wolkje slaapt.
Met de unieke Pulse-latex bovenlaag biedt dit matras u optiame ontspanning en een uitstekende ondersteuning. Door de 7-zone pocketvering met Pulse-latex afdeklaag biedt dit matras u de nachtrust die u verdient.

VAN CADSAND 9si

De 9si met X-air zorgt ervoor dat warmte snel afgevoerd wordt.
Dankzij het unieke X-air in de bovenlaag zorgt de 9si ervoor dat alle overtollige warmte snel verdwijnt. Omdat de onderkant van de matras gemaakt is van 3D-vezelvlechtwerk, wordt de warmte ook via die weg afgevoerd.