Beddenzaak Boxmeer

De beddenzaak vlakbij Boxmeer
die weet welk bed bij jou past

Ben je op zoek naar een bed dat écht goed bij jou past? Bij Sonnemans hanteren we al 100 jaar de hoogste norm als ondergrens.

Persoonlijk advies

Al jarenlang de beste kwaliteit

Bij Sonnemans stellen we al 100 jaar de hoogste norm als ondergrens. In ons trotse familiebedrijf bieden we alleen producten aan waar wij 100% achter staan. Daarom hebben we in onze beddenwinkel vlakbij Boxmeer enkel producten van topmerken zoals Auping, Kingsleep en Pullman. Zo ben jij verzekerd van kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze producten goed presteren, zodat jij ook goed kunt presteren. Een goed bed draagt bij aan een goede nachtrust. Door ‘s nachts goed te slapen word je ‘s ochtends met meer energie wakker, waardoor je meer uit je dag kunt halen. Daar draagt Sonnemans graag aan bij door jou goed op weg te helpen met een bed dat bij jou past. Kom voor een topkwaliteit bed gerust een keer langs in onze beddenzaak vlakbij Boxmeer.

Slaap slimmer met onze Slaapwijzer

Een goed bed is iets anders dan het perfecte bed voor jou. Het verschil zit hem in een goed advies. Iedereen slaapt op een andere manier en heeft eigen wensen en behoeften. Wij nemen in onze beddenzaak vlakbij Boxmeer de tijd om jou te leren kennen, zodat we jouw wensen en behoeften kunnen vervullen. Wij hebben het beste bed voor jou. Door naar jou te luisteren komen we er samen achter welk bed dat precies is. Ook wanneer je niet in staat bent om naar onze beddenzaak vlakbij Boxmeer te komen, willen wij je kunnen helpen. Daarom hebben we onze slimme Slaapwijzer in het leven geroepen. In de Slaapwijzer kun je een professioneel advies krijgen van onze experts, gewoon vanuit je eigen bed. Door een aantal vragen in te vullen, kunnen wij je voorzien van advies, zodat jij vooruit kunt met je keuze voor een bed, boxspring of matras.

Bezoek onze beddenwinkel vlakbij Boxmeer

Online de slaapwijzer invullen is natuurlijk erg gemakkelijk, maar het liefst helpen we je in onze beddenzaak in de buurt van Boxmeer. Wanneer je onze beddenzaak in Someren bezoekt, nemen we uitgebreid de tijd voor je om jouw wensen en behoeften te leren kennen, zodat we een goed advies kunnen geven. Zo zorgen we er samen voor dat jij weer het meeste uit je dag kunt halen. Wij zijn niet alleen dé beddenzaak van regio Boxmeer, maar ook van Helmond, Valkenswaard en Deurne. Ben je dus op zoek naar het beste bed in de buurt? Dan helpen wij je graag. Bezoek snel onze beddenzaak in de buurt van Boxmeer.

Altijd het juiste A-merk bed voor jou