Beddenzaak Lierop

De beste beddenzaak in de buurt
van Lierop: Sonnemans

Ben je op zoek naar een nieuw bed waar je mee vooruit kunt? Bij Sonnemans hebben we bedden, boxsprings en nog veel meer, allemaal van de beste kwaliteit. Zo bestaat ons assortiment enkel uit producten van topmerken zoals Auping, Tempur, M line en nog veel meer. Naast goed presterende producten verzorgen we ook professioneel advies. Zo weet jij zeker dat je met het beste bed voor jou naar huis gaat. In onze beddenzaak vlakbij Lierop haal jij dus jouw droombed. Kom dus snel een keer langs en ervaar binnenkort nog de kwaliteit van een Sonnemans bed.

Krijg persoonlijk advies

Goed slapen is nóg beter leven

Als slaapexperts weten we alles van slaap en wat het met je doet. Een goede nachtrust heeft een enorme impact op je prestaties gedurende de dag. Daarom is een goede nachtrust zo belangrijk. Bij Sonnemans weten we dit en daarom zetten we onze expertise iedere dag in om mensen te helpen aan het perfecte bed voor hen, zodat zij ook het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Een productieve dag begint namelijk met een goede nachtrust. Daarom leggen we in onze beddenzaak vlakbij Lierop al 100 jaar lang de lat hoog en stellen we de hoogste norm als ondergrens. Dit vind je terug in de merken die we aanbieden, maar ook in ons advies. We hebben dan ook niet alleen bedden en boxsprings in ons assortiment, maar ook matrassen, kussens, bedbodems en meer. Voor een gegarandeerd goede slaap en professioneel advies kun je dus terecht in onze winkel vlakbij Lierop.

Slaap slimmer met onze Slaapwijzer

Kun je niet naar onze winkel komen of wil je alvast online wat onderzoek doen? Dan hebben we de ideale tool voor jou ontwikkeld. De Sonnemans Slaapwijzer helpt je bij het maken van de keuze voor het perfecte bed. Vul gemakkelijk vanuit thuis de vragen in en ontvang snel een professioneel advies. We willen jou helpen met het maken van jouw keuze, ook als je niet naar onze beddenzaak vlakbij Lierop kunt komen.

Bezoek onze beddenzaak vlakbij Lierop

Hoewel je gemakkelijk online gebruik kunt maken van onze Slaapwijzer, zien we je het liefst in onze beddenzaak in de buurt van Lierop. Op die manier kunnen we de tijd nemen om jou, je behoeften en je wensen te leren kennen. In onze beddenwinkel vlakbij Lierop maken we graag tijd voor jou vrij. Kom dus gerust een keer langs. Zo zorgen we er samen voor dat jij het meest uit je dag haalt met een goede nachtrust. Wij zijn niet alleen dé beddenzaak van regio Lierop, maar ook van Eindhoven, Weert en Panningen. Ben je dus op zoek naar het beste bed in de buurt van Lierop? Dan helpen wij je graag. Bezoek snel onze beddenzaak vlakbij Lierop.

Altijd het juiste A-merk bed voor jou