Beddenzaak Mierlo

De beddenzaak vlakbij Mierlo
met het beste assortiment

Ben je op zoek naar een bed dat écht goed bij jou past en dat van de beste kwaliteit is? Bij Sonnemans hanteren we al 100 jaar de hoogste norm als ondergrens. Daarom kiezen we er al jaren voor om enkel bedden van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Zo bieden we bedden aan van topmerken zoals Auping, Tempur en M line. Maar welk bed goed is voor iemand verschilt per persoon. Daarom vinden wij persoonlijke aandacht erg belangrijk. We gaan samen met jou op zoek naar het perfecte bed voor jou, zodat jij het meest uit je nacht kan halen. Een goede nachtrust draagt namelijk bij aan een productieve dag. Met een bed uit onze beddenzaak vlakbij Mierlo haal jij het beste in jezelf naar boven. Plan dus snel een adviesgesprek in bij Sonnemans.

Ons A-merk assortiment

Een bed dat past bij jou

Bij Sonnemans weten we alles over bedden en zetten we deze kennis graag in om jou aan het beste bed te helpen. Een goede nachtrust is belangrijk en helpt je te focussen gedurende de dag. Een goed passend bed vormt hiervoor de basis. Daarom gaan we graag samen op zoek naar het beste bed voor jou, zodat jij een goede nachtrust krijgt en daardoor ook het meest uit je dag kan halen. Een goede nachtrust stopt niet bij een goed passend bed. Daarom hebben we in ons assortiment alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust. Zo hebben we ook boxsprings, kussens, topdekmatrassen en meer. In onze beddenzaak vlakbij Mierlo hebben we dus alles voor jouw nachtrust.

Slaap slimmer met onze slaapwijzer

Het liefst helpen we je met persoonlijk advies in onze beddenzaak vlakbij Mierlo. Maar ook wanneer je niet naar de beddenwinkel kunt komen, kun je ons vragen om advies. Door onze Slaapwijzer in te vullen krijg je professioneel advies en kom jij erachter welk bed, boxspring, matras of kussen het best bij jouw slaapwijze past. Hierdoor kun je genieten van advies van onze experts, waar je ook bent en wanneer het jou uitkomt.

Bezoek onze beddenzaak vlakbij Mierlo

Voor professioneel advies en de beste bedden in regio Mierlo kun je bij Sonnemans terecht. Dat kan gemakkelijk online, maar het liefst zien we je terug in onze beddenzaak in Someren. Vanuit Mierlo steek je het kanaal over en dan rijd je praktisch tegen ons grote pand aan. Wij zijn niet alleen dé beddenzaak van regio Mierlo, maar ook van Helmond, Deurne en Asten. Je kunt onze winkel altijd zo binnenlopen, maar door een adviesgesprek in te plannen weet je zeker dat we voldoende tijd kunnen vrijmaken voor al jouw vragen. Zo komen we samen tot de beste keuze voor jou, zodat jij het meeste uit je nacht en dag kunt halen.

Altijd het juiste A-merk bed voor jou