Auping. Kon je maar met je ogen open slapen

Als toonaangevend Nederlands merk, mag Auping niet ontbreken in onze winkel. Met een lange historie is Auping de meest bekende fabrikant binnen onze collectie. Een mooie opbouw in matrassen, de bekende onverslijtbare Auping spiraal, vlak of verstelbaar en de boxsprings in een logische opbouw. Met allen een spiraal als onderbodem. Een verschil ten opzichte van alle andere merken. Ventilatie en levensduur, comfort en design. Dat is waar het nieuwe Auping voor staat. De nieuwe matrassen Evolve, de eerste echte circulaire matras, liggen nu ook in onze showroom.

Auping. De oude meester. Traditioneel en toch modern. Ventilatie als rode draad. Lange levensduur, onderscheidende designs, allerhoogste kwaliteit en hoogwaardig ligcomfort. In een hele bijzondere afdeling bij Sonnemans gepresenteerd.

Auping met liefde!

Het nieuwe Auping. Verfrissend, aandacht voor het milieu. Maar nog altijd de hoge norm van kwaliteit en bijzonder design. Een eerlijk Nederlands product. Sonnemans gaat in volle overtuiging mee in het nieuwe Auping. Zo is de presentatie bijzonder te noemen. De gerestaureerde zolder van de stoomzuivelfabriek is opnieuw ingericht met Auping. Dit alleen al is een bezoek waard!

Plan een afspraak

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?