Eastborn

Handgemaakte matrassen van Eastborn. Een oerdegelijk, ambachtelijk produkt. 100% Nederlands fabrikaat.  Omdat Eastborn haar  producten met de grootste zorgvuldigheid samenstellen biedt men standaard 5 jaar garantie op onze matrassen. De stof van de matrassen is behandeld met Sensity®, dit is een probiotica die op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrekt aan jouw matras.

Sonnemans de Slaapfabriek heeft gekozen voor  de matrassen uit de H-serie. 3 typen. 3 verschillende comforts. Met of zonder extra koele tijk. Drukverlagend slapen. En, zeer interessant in prijs.

 

Eastborn

H matrassen

De Hybride matrassen zijn voorzien van een Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2. Graph’In is verkoelend en en geleidt warmte 23.000 keer beter dan ander schuim.

Graph’In

De Eastborn H-serie is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag actief en fit de dag doorgaan.

De H staat voor hybride matrassen die aan één kant beslaapbaar zijn. Hybride is een combinatie van pocketveren en schuim. De hoogte van het matras en de samenstelling van de materialen zorgen voor een makkelijkere in- en uitstap.

Gedurende de avond zakt je lichaamstemperatuur, om je lichaam af te koelen wordt je huid warmer. Een teken om naar bed te gaan.

Graph’In zorgt er dan voor dat je lichaamswarmte optimaal wordt afgevoerd. Daarnaast draagt de ultieme veerkracht van dit innovatieve materiaal bij aan een perfecte, ontspannen lighouding. Je zakt daardoor sneller in een diepe slaap en zult fitter ontwaken. Zo haal jij het beste uit je dag!

Combineer Graph’In met Breeze. Deze verkoelende finish zorgt voor extra verkoeling gedurende de nacht en een constant bedklimaat.

Plan een afspraak

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?